Erika Vincoureková, Dr. Boris Subotić a Mgr. Katarína Subotić

3 spôsoby ako môžete použiť Oregol

  1. SPÔSOB

Vnútorné užívanie: 

Denne 1 až 3 čajové lyžičky Oregolu po jedle podľa odporúčania lekára alebo terapeuta.

Oregol - oregánový olej vnútorné užívanie
Oregánový olej Oregol – vnútorné užívanie

2. SPÔSOB

Naparovanie:

  • slúži ako pomoc pri spriečení respiračných ochorení
  • a pri už prebiehajúcich akútnych (chrípka, covid, nádcha,..) alebo chronických (chlamýdia pneumonia,..) respiračných ochorení

Na večer dáme do hrnca 6 dcl vody a privedieme do varu.
Potom oheň stíšime na minimum a pridáme 1 až 2 čajové lyžičky Oregolu.
Naparujem sa nad hrncom s pomaly vyparujúcim Oregol s vodou, na hlave máme uterák (20 minút).

Keď sme skončili s naparovaním hlavu si obmotáme do suchého uteráka (to je veľmi dôležité, aby nám neprechladla hlava) a ideme späť do miestnosti, ktorá je primerane teplá, nesmie byť chladná, aby sme neprechladli.

Naparovanie nad Oregolom prevencia zápalu dýchacích ciest
Naparovanie ako pomoc pri zápale dýchacích ciest

V prípade ak chceme, aby sa naparovalo aj malé dieťa, tak len v miestnosti (v kuchyni) necháme vyparovať 0regol s vodou a dieťa sa zdržuje v kuchyni.

Oregol môžeme na noc dať aj do odparovača s väčším objemom vody do miestnosti, kde spíme.

Oregol je možné použiť aj do difúzera.

3. SPÔSOB

Na premieľanie v ústach

Dáme si do úst 1 polievkovú lyžicu Oregolu a premieľame v ústach (19 minút). Potom olej vypľujeme a zuby si dobre vypláchneme čistou vodou.

ťažkých prípadoch 3 až 5 krát jednu polievkovú lyžicu Oregol oleja premieľať v ústach 19 minút a potom nevyhnutne vypľuť a ústa vypláchnuť dobre vodou.

Keď sa situácia zlepší tak potom, to robte 2 až 3 krát denne a keď dosiahnete požadovaný výsledok, robte to 1 krát denne.

Zápal ďasien Oregol
Zápal ďasien Oregol

V relácií s Erikou o živote na Slobodnom vysielači sme sa rozprávali o krvácaniu ďasien a jeho vplyvu na imunitu a samozrejme o veľmi aktuálnej téme v čase . RELÁCIU SI MôŽETE VYPOČUŤ KLIKNUTÍM NA TENTO LINK.

Komentáre
  • Kategorie